Диспанзер за тоалет харија во лист

Модерен дизајн со мазни површини и чисти линии кои лесно се вклопуваат во вашиот тоалет. Со Tork постигнувате голем впечаток што ја зајакнува висококвалитетната слика на вашиот објект.

 

Карактеристики:

 • Боја – Црна
 •  Касетата е изработена од ABS пластика
 • Сигурносен клуч и внатрешна заштита.
 • ШИФРА:
  556008
 • ВИСИНА:
  271 mm.
 • ШИРОЧИНА:
  128 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  159 mm.