Диспанзер за раце во лист

Карактеристики:

 • Боја – Црна
 • Систем на извлекување на хартија (лист по лист)
 •  Извлечениот бришач веднаш е спремен за употреба.
 •  Касетата е изработена од квалитетна ABS пластика
 • Сигурносен клуч и внатрешна заштита.
 • ШИФРА:
  552008
 • ВИСИНА:
  444 mm.
 • ШИРОЧИНА:
  102 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  302 mm.