Диспанзер за раце во лист – мини

Карактеристики:

 • Боја – Бела
 • Систем на извлекување на хартија (лист по лист)
 •  Извлечениот бришач веднаш е спремен за употреба.
 •  Касетата е изработена од квалитетна ABS пластика
 • Сигурносен клуч и внатрешна заштита.
 • ШИФРА:
  553108
 • ВИСИНА:
  291 mm.
 • ШИРОЧИНА:
  135 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  332 mm.