Диспанзер за раце во ролна – Матик

Карактеристики:

 • Боја – црна
 • Содржи внатрешен кинач на хартија и допринесува поголема ефикасност и економичност.
 •  Прозор за увид во количината кој овозможува редовно полнење.
 •  Извлечениот бришач веднаш е спремен за употреба.
 •  Помала фреквенција на полнење овозможува заштеда на време.
 •  Касетата е изработена од квалитетена АВЅ пластика.
 • Сигурносен клуч и внатрешна заштита.

 

 • ШИФРА:
  551008
 • ВИСИНА:
  372 mm.
 • ШИРОЧИНА:
  337 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  203 mm.