Облоги за WC даска

Функционалниот дизајн  и самите облоги допринесуваат дополнителна хигиена во тоалетот.

Карактеристики:

 • Боја – црна
 •  Извлечената облога веднаш е спремена за употреба.
 • Касетата е изработена од квалитетна ABS пластика.
 • Сигурносен клуч и внатрешна заштита.
 • ШИФРА:
  344088
 • ВИСИНА:
  315 mm.
 • ШИРОЧИНА:
  58 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  423 mm.