Диспанзер за течен сапун

Модерен дизајн со мазни површини и чисти линии кои лесно се вклопуваат во вашиот тоалет. Со Tork постигнувате голем впечаток што ја зајакнува висококвалитетната слика на вашиот објект.

Карактеристики:

 • Боја – црна
 • Контролиран систем на пуштање на доза сапун.
 • Автоматското дозирање придонесува голема економичност и ефикасност.
 •  Касетата е изработена од ABS квалитетна пластика.
 • Сигурносен клуч и внатрешна заштита.
 • ШИФРА:
  560008
 • ВИСИНА:
  296 mm.
 • ШИРОЧИНА:
  114 mm.
 • ДОЛЖИНА:
  112 mm.